VÍZÉPÍTÉS MÉLYÉPÍTÉS KÖRNYEZETVÉDELEM

Cím: 5000 Szolnok, Bánki Donát utca 8.

Telefonszám: +36 56/422-285

E-mail: info@vizep-kor.hu

 

A VÍZÉP-KÖR Kft. 1995-ben alakult családi vállalkozásként. Cégünk tevékenységét tekintve az építőipari ágazatban áll megrendelői rendelkezésére az alábbi területeken:

- vízépítési kivitelezés (földművek építése, vízkárelhárítás, csapadékvíz elvezető rendszer építése, folyószabályozási művek építése);

- mélyépítési kivitelezés (árvízvédelmi töltések, belvízcsatornák, vízkormányzó vasbeton műtárgyak, szivattyútelepek kivitelezése);

- egyéb kivitelezések (útépítés, magasépítés, fenntartási munkák és zöldterületi szolgáltatások).

 

A Társaság működésének kulcsa, Kökény József ügyvezető, aki több mint 30 éves szakmai gyakorlatával és munkatapasztalatával járult hozzá ahhoz, hogy az elmúlt 15 év válságos időszakaiban a cég fennmaradhatott és gyarapodhatott. Bár a tavalyi válság az építőipart alapjaiban megrendítette, a Társaság meg tudta őrizni szakembereit, kapacitását, sőt azokat még bővíteni is tudta.

 

A VÍZÉP-KÖR Kft. munkavállalóinak köre 2009-ben két frissen végzett építőmérnökkel (1 fő vízépítő mérnök és 1 fő út-, vasútépítő mérnök) bővült. A fiatal mérnökök szemléletükkel, magas szintű technikai ismereteikkel nagy mértékben hozzájárulnak a cég szellemi bázisának felfrissítéséhez.

 

Az utóbbi években a géppark bővítésére is sor került, melynek következtében az önállóan kivitelezhető munkák köre is folyamatosan bővül. A megrendelői igényekkel összhangban a cég továbbra is tervezi technikai, illetve technológiai állományának fejlesztését.

 

A VÍZÉP-KÖR Kft. a bővülő megrendelői köre igényeinek maradéktalan teljesítésére törekszik.

A célok megvalósítása érdekében alakítottuk ki és fejlesztjük folyamatosan az ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerünket, melyben meghatározzuk ezzel kapcsolatos feladatinkat. Továbbra is magas minőségi színvonal biztosításával kívánjuk bizonyítani régi és leendő partnereinknek, hogy kisvállalkozásként is képesek vagyunk felvenni a versenyt a szakágban működő cégekkel.

Szövegdoboz: BEMUTATKOZUNK
Szövegdoboz: KAPCSOLAT
Szövegdoboz: GALÉRIA
Szövegdoboz: FOLYAMATBAN LÉVŐ MUNKÁK
Szövegdoboz: FŐOLDAL